Turistična agencija ICAR tel: 02 228 25 20 email: icar@siol.net
izdelava spletne strani: www.tehnicnapomoc.si @ 2016
BOSNA IN HERCEGOVINA Z MORSKIM POČITKOM - 5 dni
Program potovanja:
Rezervirajte zdaj! prevoz z udobnim turističnim avtobusom, namestitev v dvoposteljnih sobah hotelov****, 4 x polpenzion, oglede po programu (Trebinje, Mostar, Međugorje), vodenje in organizacijo potovanja.
Odhodi:
24.4., 1.5.
Vstopna mesta: Maribor, Celje, Ljubljana, Novo mesto
Cena: aktualna cena: od 340 € (do preklica, pri najmanj 40 potnikih)
Najmanjše št. potnikov: 20 Doplačila po želji: enoposteljna soba 140 €, vstopnine: niso vključene in se jih plačuje ob ogledih (po želji) Popust: 10 % do 12 let v sobi z dvema odraslima Obvezno doplačilo: turistična mestna pristojbina 16 € Rezervacija sedežev: v 2. vrsti: +10 € na osebo v zadnji vrsti: -10 € na osebo
nazaj
prvi maj
1. dan: Slovenija–Hrvaška–Neum večerja, nočitev Potovanje bomo začeli z odhodom v zgodnjih jutranjih urah. Po Hrvaški bomo za sabo pustili Zagreb in Zadar ter se prvič prav ustavili v sončnem Splitu. Ob prihodu bomo imeli priložnost za sproščujoč sprehod po čudoviti Splitski promenadi, kjer se bomo lahko okrepčali in osvežili. V popoldanskih urah bomo pa že prispeli v Neum, kjer nas bo čakala udobna namestitev v našem predvidenem hotelu. Mogoče bo nekaj časa za krajši sprehod, nato pa se bomo prijetno družili ob večerji. Nočitev. 2.dan: Neum - Trebinje – Neum zajtrk, večerja, nočitev Po okusnem zajtrku nas čaka vožnja do očarljivega sredozemskega mesta Trebinje. Tam bomo raziskali staro mestno jedro, občudovali znamenitosti in si privoščili osvežitev. Nato se bomo odpeljali do bližnjega samostana Tvrdoš, ki je znan po svojem izjemnem vinu in ima bogato zgodovino v srbski pravoslavni cerkvi. Po ogledu se bomo vrnili v Neum in izkoristili prosti čas za sprehod in sprostitev ob obali. Večerja, nočitev. 3.dan: Neum - Mostar - Neum zajtrk, večerja, nočitev Po zajtrku se bomo odpravili proti mestu Mostar, enega izmed najlepših in najbolj slikovitih mest v Bosni in Hercegovini. V tem mestu se prepletata arhitektura vzhoda in zahoda, kar ustvari edinstveno vzdušje. Sprehodili se bomo po starem delu mesta, občudovali minarete številnih džamij, obiskali trgovine, obrtnike in se čudili zanimivi arhitekturi. Vrhunec obiska bo ogled znane kamnitega mostu, ki povezuje oba brega reke Neretve. Po ogledu si bomo privoščili okusno bosansko kosilo in tradicionalno bosansko kavo v eni izmed lokalnih "čevabdžinic." Popoldne bo namenjeno počitku in sprehodu ob morju v Neumu. Zvečer pa nas bo znova čakala okusna večerja. Nočitev. 4.dan: Neum – Međugorje - Neum zajtrk, večerja, nočitev Ta dan nas čaka izlet do Medžugorja, znane romarske destinacije. Tam bomo obiskali cerkev sv. Jakoba in okoliški trg, kjer bomo lahko doživeli duhovno vzdušje. Imeli bomo tudi priložnost za sprehod in po želji vzpon na Križevac ter obisk Crnice, kraja, kjer se je Marija prikazovala. Popoldne se bomo vrnili v hotel v Neumu, ki ga bomo do zdaj že zelo dobro poznali. Še zadnjič se bomo družili ob večerji in poklepetali. Nočitev. 5. dan: Slovenija zajtrk Zadnji zajtrk nas bo okrepil za vožnjo proti Hrvaški. Krajši postanki za osvežitev bodo poskrbeli, da ne bo prenaporno, lepa panorama pa, da bo zanimivo. Domov bomo prispeli predvidoma v zgodnjih večernih urah.
390 €
Obvezna doplačila: doplačilo za manjšo skupino 30 do 39 oseb: 45 € doplačilo za manjšo skupino 20 do 29 oseb: 100 €
tel: 02/228 25 20