Turistična agencija ICAR tel: 02 228 25 20 email: icar@siol.net
izdelava spletne strani: www.tehnicnapomoc.si @ 2016
ELEGANTNA BELGIJA - 4 dni
Program potovanja:
Rezervirajte zdaj! prevoz z udobnim turističnim avtobusom, nastanitev v dvoposteljni sobi v hotelu ***, 3 x nočitev z zajtrkom, zunanje oglede po programu, vodenje in organizacijo potovanja.
Odhodi:
25.4., 30.4.
Vstopna mesta: Maribor, Celje, Ljubljana
Cena: aktualna cena: od 349 € (do preklica, pri najmanj 40 potnikih)
Najmanjše št. potnikov: 20 Doplačila po želji: enoposteljna soba 120 €, vstopnine po želji Popust: 10 % do 12 let v sobi z dvema odraslima Obvezno doplačilo: turistična mestna pristojbina (13 €) Rezervacija sedežev: v 2. vrsti: +10 € na osebo v zadnji vrsti: -10 € na osebo
nazaj
prvi maj
1. dan: SLOVENIJA – BRUSELJ nočitev V zgodnjem jutru se bomo odpravili na potovanje proti zahodu. Naša pot z udobnim turističnim avtobusom nas bo vodila preko Salzburga, Münchna, Stuttgarta, vse do srca Belgije. Med potjo se bomo ustavili za krajše postanke, kjer se bomo lahko osvežili in raztegnili noge. V večernih urah se bomo nastanili v hotelu. Nočitev. 2. dan: BRUSELJ zajtrk, nočitev Zjutraj, po okrepčilnem zajtrku, bomo nadaljevali proti Bruslju. Načrtovan je panoramski ogled mesta, kjer bomo videli čudesa, kot so Atomium, Kraljeva palača, stolnica, mestna hiša, sodna palača in simpatični vodnjak Maneken Pis. Za ljubitelje sladkarij bo še posebej zanimiv obisk muzeja čokolade, kjer se bomo seznanili z belgijsko umetnostjo izdelave pralin in čokolade. Dan bomo zaključili s sprehodom do Grand Place, kjer nas bodo očarale baročne cehovske palače s svojimi bogato okrašenimi fasadami. Verjetno bomo poskusili kakšno pivo, nato pa se odpeljali do hotela. Nočitev. 3. dan: ANTWERPEN – BRUGGE zajtrk, nočitev Ta dan je posvečen raziskovanju najlepših kotičkov Belgije. Po zajtrku se bomo odpravili v Antwerpen, kjer si bomo ogledali glavne znamenitosti, med njimi tudi največjo gotsko cerkev v Belgiji. Možen bo tudi obisk muzeja slikarja Rubensa. Nadaljevali bomo mimo slikovitih flamskih vasi do čarobnega mesteca Brugge, imenovanega tudi "severne Benetke". Njegovi kanali in ohranjeno mestno jedro mu daje neprekosljiv čar bogate zapuščine trgovcev in obrtnikov. Ogledali si bomo cerkev "Naše gospe" z znamenitim Michelangelovim kipom, večer pa zaključili z vrnitvijo v hotel. Nočitev. 4. dan: BRUSELJ – WATERLOO – SLOVENIJA zajtrk Po zajtrku se bomo odpravili proti Waterlooju, kjer si bomo ogledali zgodovinsko prizorišče znamenite zadnje Napoleonove bitke in se povzpeli na Levji grič. Nato bomo nadaljevali proti domu, preko Nemčije in Avstrije, s predvidenim prihodom v poznih nočnih urah.
399 €
Obvezna doplačila: doplačilo za manjšo skupino 30 do 39 oseb: 46 € doplačilo za manjšo skupino 20 do 29 oseb: 100 €
tel: 02/228 25 20