Turistična agencija ICAR tel: 02 228 25 20 email: icar@siol.net
izdelava spletne strani: www.tehnicnapomoc.si @ 2016
Milano z okusom kave -3 dni
Program potovanja:
Rezervirajte zdaj! prevoz z udobnim turističnim avtobusom, nastanitev v dvoposteljnih sobah v hotelu *** , 2 x polpenzion, zunanje oglede po programu, vodenje in organizacijo izleta.
Odhodi:
22.11.
Vstopna mesta: Maribor, Celje, Ljubljana, Sežana
Cena: aktualna cena: od 285 € (do preklica, pri najmanj 40 potnikih)
Najmanjše št. potnikov: 20 Doplačila po želji: enoposteljna soba 70 €, vstopnine po želji Popust: 10 % do 12 let v sobi z dvema odraslima Obvezno doplačilo: turistična mestna pristojbina 8 € Rezervacija sedežev: v 2. vrsti: +10 € na osebo v zadnji vrsti: -10 € na osebo
nazaj
rAZPIS 2024
1.dan: SLOVENIJA – MILANO večerja, nočitev Odhod avtobusa v jutranjih urah in vožnja mimo Benetk, Verone do Milana, kulturne in zgodovinske prestolnice Lombardije. Ogledali si bomo milansko stolnico, odličen primer visoke italijanske gotike, z množico stolpičev, med katerimi se nekateri dvigajo preko 100 m visoko. Videli bomo grad družine Sforza iz 14. stol., galerijo Vittoria Emmanuela, operno hišo Scalo in doživeli živahni utrip mestnih ulic. Milano je tudi poslovno in modno središče Italije in nekaj časa bo ostalo tudi za samostojne oglede. Vožnja do hotela, večerja, nočitev. 2.dan: FESTIVAL KAVE MILANO zajtrk, večerja, nočitev Po zajtrku nas čaka vožnja do Festivala kave. Veliko območje, imenovano "izkušnja kave", velik razstavno-komercialni prostor, namenjen pražilcem in različnim dejavnostim, ki sestavljajo dobavno verigo, in območje posvečeno izvoru in trajnosti surovin. Dogodek pritegne tudi navdušence in radovedne, kjer so glavne države proizvajalke predstavile običaje in tradicije svojih dežel. Z doplačilom čas za obisk sejma. Proti večeru vožnja do hotela, večerja, nočitev. 3.dan: VERONA – SLOVENIJA zajtrk Po zajtrku nadaljujemo do Verone. Mesto, ki se razteza na bregovih reke Adiže, je polno renesančnih palač in srednjeveških meščanskih hiš. Z vsakega zornega kota daje vtis romantičnega mesta. Okoliški griči pa so odeti v vinsko trto. Živahnost nakupovalnih ulic nas prevzame že ob prvem pogledu. Ogledali si bomo mesto, kjer je še danes moč čutiti opojno preteklost. Vsakogar presenetijo zanimive romanske zgradbe. Sprehodili se bomo mimo mogočne arene, trga Erbe, kjer se je nekoč razprostiral rimski forum, in spoznali življenje domačinov. Občudovali bomo Julijin balkon in tako spoznali še romantično plat mesta. Sledi prosti čas za sprehod in osvežitev. V popoldanskih urah nadaljujemo v smeri Slovenije. Domov prispemo v večernih urah.
310 €
Obvezna doplačila: doplačilo za manjšo skupino 30 do 39 oseb: 35 € doplačilo za manjšo skupino 20 do 29 oseb: 80 €
tel: 02/228 25 20