Turistična agencija ICAR tel: 02 228 25 20 email: icar@siol.net
izdelava spletne strani: www.tehnicnapomoc.si @ 2016
Praga s Češkim doživetjem -4 dni
Program potovanja:
Rezervirajte zdaj! prevoz z udobnim turističnim avtobusom, nastanitev v dvoposteljnih sobah v hotelu *** (središče mesta), 3 x nočitev z zajtrkom, 1 x kosilo, zunanje oglede po programu, vodenje in organizacijo izleta.
Odhodi:
20.6., 18.7., 29.8., 10.10., 21.11.
Vstopna mesta: Maribor, Celje, Ljubljana, Sežana
Cena: aktualna cena: od 312 € (do preklica, pri najmanj 40 potnikih)
Najmanjše št. potnikov: 20 Doplačila po želji: enoposteljna soba 140 €, panoramska plovba po Vltavi 15 € Popust: 10 % do 12 let v sobi z dvema odraslima Obvezno doplačilo: turistična mestna pristojbina 6 € Rezervacija sedežev: v 2. vrsti: +10 € na osebo v zadnji vrsti: -10 € na osebo
nazaj
rAZPIS 2024
1. dan: SLOVENIJA–PRAGA nočitev Navsezgodaj se bomo po Avstriji odpeljali do Prage, Češke prestolnice. Po prihodu se bomo polni pričakovanj sprehodili po romantičnem Starem mestu ter pred mestno hišo počakali, da nam Astronomska ura 'odigra' sprehod apostolov. Na Staromestnem trgu sta še Tyinska in cerkev sv. Mikulaša, pot mimo Tylovega gledališča in Karlove univerze pa nas bo pripeljala do Vaclovega trga, kjer mogočni kip sv. Vacla čuva Narodni muzej. Všeč nam bo tudi Karlov most, po katerem bomo mimo uličnih umetnikov preskočili Vltavo do baročnega bisera Malá Strana. Popoldanske in zgodnje večerne ure bomo preživeli na praških ulicah, se po želji okrepčali v eni izmed bližnjih pivnic in tako doživeli utrip prestolnice Češke. Nato pa bomo nadaljevali do kraja nastanitve in se namestili v hotelu. Nočitev. 2. dan: KUTNA HORA zajtrk, nočitev Po zajtrku sledi ogled mestece Kutna Hora, kjer so za časa Karla IV. kovali srebrne groše in postavili mogočno katedralo Sv. Barbare. Nedaleč stran je tudi kostnica Sedlec, ki je edinstven spomenik v tem delu Evrope. Popoldanske ure bomo lahko izkoristili za individualne aktivnosti ali pa se sprehodili skozi zanimiv živalski vrt. V večernih urah se vračamo do hotela. Nočitev. 3. dan: PRAGA zajtrk, nočitev Dan bomo znova namenili glavnemu mestu. Tokrat bo na vrsti največji praški grad Hradčani. Dan si bomo popestrili še s panoramsko plovbo po reki Vltavi (z doplačilom). V bližnji pivnici se bomo okrepčali s poznim kosilom in se porazgubili po mestu v lovu za spominki. Do večera se bomo vrnili v hotel. Nočitev. 4. dan: BRNO – SLOVENIJA zajtrk Po zajtrku bomo že na poti v Brno. Mestno jedro nas bo navdušilo z moderno arhitekturo in z impozantnim starim mestnim središčem. Brez katedrale, kapucinskega samostana, mestne hiše tudi tukaj ne gre. Po ogledih se bomo počasi poslovili od Češke in se vračali proti Sloveniji, kamor bomo prispeli v večernih urah.
355 €
Obvezna doplačila: doplačilo za manjšo skupino 30 do 39 oseb: 30 € doplačilo za manjšo skupino 20 do 29 oseb: 80 €
tel: 02/228 25 20