Turistična agencija ICAR tel: 02 228 25 20 email: icar@siol.net
izdelava spletne strani: www.tehnicnapomoc.si @ 2016
Švica – dežela med Alpami - 3 dni
Program potovanja: 1. dan: SLOVENIJA–INNSBRUCK–LIECHTENSTEIN večerja, nočitev V zgodnjih jutranjih urah se bomo podali v Avstrijo, mimo Spittala, Lienza, po dolini Drave, brennerski avtocesti do Innsbrucka. Mesto si bomo ogledali na sprehodu skozi središče in občudovali dvorno cerkev, grad, t. i. Zlato strešico ... Nato se bomo podali do znamenite kneževine Liechtenstein in njenega glavnega mesta Vaduz. Sprehod po mestu in informativni ogled nas bosta seznanila z zgodovino in neverjetno urejenostjo. Vrnili se bomo v Avstrijo in nastanili v enem izmed prikupnih turističnih krajev ob meji. Večerja, nočitev. 2. dan: LUZERN–SCHWYZ–FELDKIRCH zajtrk, večerja, nočitev Po zajtrku se bomo odpravili v Švico, do Luzerna. V slikovitem mestu je veliko znamenitosti: stara mestna hiša, regionalna palača, bisera pa sta slovita mosta Kappelbruke in Muhlbruke. Po ogledu bomo z vožnjo nadaljevali ob jezeru Vierwald Staettersee (jezero štirih gozdnih krajin) v mestece Schwyz, po katerem je država dobila ime Švica. Z velike terase in restavracije na vrhu gore je čudovit ter nepozaben razgled. Po ogledih se bomo vrnili v hotel, uživali v večerji in prenočili. 3. dan: SLAPOVI RENA–OTOK MAINAU–SLOVENIJA zajtrk Po zajtrku nas bodo čakali sloviti, prekrasni slapovi. Odpeljali se bomo do Schaffhausna, kjer so na največji zahodnoevropski reki nastali čudoviti Renski slapovi. Ob prelepem pogledu na to naravno lepoto si bomo ob bučanju vode vzeli nekaj prostega časa. Naša pot se bo nadaljevala do Bodenskega jezera, na katerem leži čudovit cvetličen otok Mainau. Čas za prijeten sprehod ali lenarjenje. Pred vrnitvijo domov bomo najprej prečkali jezero s trajektom in nadaljevali z vožnjo po Nemčiji, čez Avstrijo proti domu, kamor bomo prispeli v poznih nočnih urah.
Rezervirajte zdaj! prevoz z udobnim turističnim avto¬busom, nastanitev v dvoposteljnih sobah v hotelu ***, 2 x polpenzion, zunanje oglede po programu, plačilo za ogled Renskih slapov in otok Mainau, vodenje in organizacijo izleta.
cena od 265 €
razpis 2023
Odhodi:
30.10., 17.11.
Vstopna mesta: Maribor, Celje, Ljubljana
Cena: pri udeležbi 40 oseb 265 €
pri udeležbi 32 oseb 280 € pri udeležbi 24 oseb 295 €
nazaj
Najmanjše št. potnikov: 24 Doplačila po želji: enoposteljna soba 70 €, vstopnine pribl. 20 € Popust: 10 % do 12 let v sobi z dvema odraslima Obvezno doplačilo: turistična lokalna mestna pristojbina 9 € Rezervacija sedežev: v 2. vrsti: +10 € na osebo v zadnji vrsti: -10 € na osebo
tel: 02/228 25 20