Turistična agencija ICAR tel: 02 228 25 20 email: icar@siol.net
izdelava spletne strani: www.tehnicnapomoc.si @ 2016
Rezervirajte zdaj! prevoz z udobnim turističnim avtobusom, nastanitev v dvoposteljnih sobah v hotelu ***, 2 x nočitev z zajtrkom, zunanje oglede po programu, vodenje in organizacijo izleta.
Najmanjše št. potnikov: 24 Doplačila po želji: enoposteljna soba 25 €, vstopnine Popust: 10 % do 12 let v sobi z dvema odraslima Obvezno doplačilo: turistična lokalno-mestna pristojbina 8 € Rezervacija sedežev: v 2. vrsti: +10 € na osebo € v zadnji vrsti: -10 € na osebo
Odhodi:
27.1., 24.2., 31.3.
Vstopna mesta: Maribor, Celje, Ljubljana
Cena: pri udeležbi 40 oseb 240 €
pri udeležbi 32 oseb 255 € pri udeležbi 24 oseb 275 €
nazaj
RIMSKO PRESENEČENJE -3 dni
Program potovanja: 1. dan: SLOVENIJA–RIM–VATIKAN večerja, nočitev Ker vse poti vodijo v Rim, bomo navsezgodaj pregovoru sledili tudi mi. Živahne prestolnice se bomo popoldne lotili v papeški državici Vatikan. Ustavili se bomo na Trgu sv. Petra in si ogledali mogočno katedralo, kjer se ob doplačilu lahko povzpnete tudi na kupolo. Po ogledu bomo nadaljevali s sprehodom do Angelskega gradu in do Campo dei Fiori, najstarejše ulične tržnice v Rimu. Ko bo čas za osvežitev bomo radovedno opazovali domačine ali preverili ponudbo spominkov. Vožnja do kraja nastanitve. Namestitev v hotelu, večerja, nočitev. 2. dan: RIM zajtrk, večerja, nočitev Po zajtrku se bomo lotili središča Rima. V prazničnem času nas očara pisana okrasitev. Ogledali si bomo še Konstantinov slavolok, Kolosej, grič Kapitol, Forum Romanum, cerkev sv. Peter v verigah in Beneški trg. Nadaljevali bomo po prijetnih rimskih trgih in si privoščili počitek med stojnicami na trgu Navona. Obiskali bomo tudi Panteon, za srečo vrgli kovanec v Fontano Trevi ter se po gasilsko slikali na Španskih stopnicah. V večernih urah se bomo vrnili do hotela in povečerjali. Nočitev. 3. dan: RIM–SLOVENIJA zajtrk Dan bomo začeli z zajtrkom in po njem z ogledom katakomb, podzemnega sveta kristjanov. Nadaljevali bomo še do izjemne bazilike sv. Pavla izven obzidja, ki jo krasijo medaljoni vseh nekdanjih papežev, nato pa nas bo šofer do večera udobno pripeljal domov.
cena od 240 €
zimska potovanja
tel: 02/228 25 20