Turistična agencija ICAR tel: 02 228 25 20 email: icar@siol.net
izdelava spletne strani: www.tehnicnapomoc.si @ 2016
Nostalgija Balkana in novoletni žur ob morju - 4 dni
Program potovanja: 1. dan: SLOVENIJA – MOSTAR–NEUM zajtrk, večerja, nočitev Odhod v zgodnjih jutranjih urah. Vožnja z udobnim turističnim avtobusom v smeri Hrvaške. Potovanje se nadaljuje mimo Splita do Mostarja. Sprehodili se bomo po sproščenem mestnem jedru z minareti, trgovinami in obrtnimi delavnicami, se spustili k reki in se skozi staro čaršijo Kujundžiluk vrnili v 'gornje' mesto, kjer nas bodo čakali čevapčiči v lepinji. Pobrskali bomo še za spominki, kavica iz džezve pa bo najboljša s pogledom na rekonstrukcijo 22-metrskega mosta, ki ga je leta 1566 zgradil turški gradbenik Hajrudin. Popoldne se bomo po rodovitni dolini Neretve in mimo krajinskega parka Hutovo blato spustili v Neum. Nastanitev v hotelu, se sprehodili ob morju in že bo čas za večerjo. Nočitev v hotelu. 2. dan: DUBROVNIK zajtrk, večerja, nočitev Zajtrk, kavica ob morju in vožnja v Dubrovnik na sprehod po Stradunu, do frančiškanskega samostana s staro lekarno, cerkve sv. Blaža, palače Sponza, Knežjega dvora, katedrale in pristanišča. Čas za kavico in počitek na Stradunu. Po želji se z gondolo lahko povzpnete na Srđ. V popoldanskih urah se vrnemo do hotela. Še nekaj prostega časa in priprava na najdaljšo noč v letu. Bogata večerja, glasba in ples nas spremljata vse do jutranjih ur. SREČNO 2024! Nočitev. 3. dan: OKUSNI POLOTOK PELJEŠAC–OTOK KORČULA SREČNO 2024 zajtrk, večerja, nočitev Zajtrk, ki ne bo prezgodenj, kavica in vožnja na polotok Pelješac. Ustavili se bomo v Orebiču, nato pa se vkrcali na ladjico/trajekt in odpluli do otoka Korčula. Sprehodili se bomo po slikovitih uličicah, nato si vzeli čas za osvežitev in se vrnili na Pelješac. Še postanek v slikovitem Stonu. Blizu obnovljene trdnjave Kaštio se bomo lahko povzpeli na obzidje, s katerim so Dubrovčani varovali svoje bogastvo stonske soline, ki se razkazujejo v daljavi. Onkraj grebena si bomo z obzidja ogledali še školjčišča pred Malim Stonom. V popoldanskih urah se vrnili do hotela. Tudi ta večer bomo lahko izkoristili ob večerji čas za druženje. Nočitev. 4. dan: NEUM–JASENICE–SLOVENIJA zajtrk Zajtrk in počasi slovo Nato pa jo bomo mahnili v smeri Splita, Šibenika. Ustavimo se pri domačinu nad Jasenicami in prisluhnemo njihovi zanimivi zgodbi. Čaroben ambient med sivkinimi polji ter primorsko burjo ustvarja prav posebne občutke. Še kozarec vina, da začnemo v prijetnem vzdušju leto, ki bo pred nami. Vožnjo nadaljujemo vse do doma.
Rezervirajte zdaj! prevoz z udobnim turističnim avtobusom, nastanitev v dvoposteljni sobi v predvidenem hotelu Marea hotel &Spa****, 2x polpenzion, 1 x nočitev z zajtrkom, , 1x bogata silvestrska večerja ob glasbi, , 1x ogled posesti z lokalno ponudbo in kozarcem vina, zunanji ogledi po programu, lokalno vodenje (Mostar, Dubrovnik), vodenje in organizacija potovanja.
cena od 364 €
Odhod:
30.12.
Vstopna mesta: Maribor, Celje, Ljubljana, Novo mesto
Cena: pri udeležbi 40 oseb 364 €
pri udeležbi 30 oseb 384 € pri udeležbi 20 oseb 404 €
Najmanjše št. potnikov: 20 Doplačila po želji: enoposteljna soba 90 €, vstopnine po programu približno 20€ Popust: 10 % do 12 let v sobi z dvema odraslima Obvezno doplačilo: turistična lokalno – mestna pristojbina 9 € Rezervacija sedežev: v 2. vrsti: +10 € na osebo v zadnji vrsti: -10 € na osebo
nazaj
silvestrski utrip
tel: 02/228 25 20