Turistična agencija ICAR tel: 02 228 25 20 email: icar@siol.net
izdelava spletne strani: www.tehnicnapomoc.si @ 2016
Novoletni skok na Češko - 4 dni
Program potovanja: 1. dan: SLOVENIJA–PRAGA – KUTNA HORA Navsezgodaj se bomo po Avstriji odpeljali do prestolnice Češke, do Prage in po prihodu se bomo polni pričakovanj sprehodili po romantičnem Starem mestu ter pred mestno hišo počakali, da nam Astronomska ura 'odigra' sprehod apostolov na Staromestnem trgu sta še Tyinska in cerkev sv. Mikulaša. Mimo Tylovega gledališča in Karlove univerze nas bo pot peljala do Vaclovega trga, kjer mogočni kip sv. Vacla čuva Narodni muzej. Všeč nam bo tudi Karlov most, po katerem bomo mimo uličnih umetnikov preskočili Vltavo do baročnega bisera Malá Strana. Popoldanske in zgodnje večerne ure pa bomo preživeli na praških ulicah, se po želji okrepčali v eni izmed bližnjih pivnic in tako doživeli utrip prestolnice Češke. Nato pa bomo nadaljevali do kraja nastanitve, namestitev v hotelu, nočitev. ( nočitev) 2. dan: KUTNA HORA Po zajtrku sledi ogled mestece Kutna Hora, kjer so za časa Karla IV. kovali srebrne groše in postavili mogočno katedralo Sv. Barbare, ki si jo ogledamo. Nedaleč stran je tudi kostnica Sedlec, ki je edinstven spomenik v tem delu Evrope (ogled). Popoldanske ure izkoristimo za počitek ali individualen sprehod. Silvestrska večerja ob druženju in glasbi. SREČNO 2024. Nočitev v hotelu. 3. dan: PRAGA Po zajtrku se znova odpeljemo v prestolnico Češke. Sledi čas za ogled največjega praškega gradu Hradčani. Dan si popestrimo s panoramsko plovbo po reki Vltavi. V bližnji pivnici se okrepčamo s poznim kosilom. Dovolj bo čas tudi za individualni sprehod. Do večera se vrnemo v hotel. Nočitev. 4. dan: BRNO – SLOVENIJA Po zajtrku že hitimo v središče mesta Brno. Nadaljujemo s sprehodom skozi mestno jedro, ki nas navduši z moderno arhitekturo in seveda z impozantnim starim mestnim središčem, ki v sebi skriva katedralo, kapucinski samostan, mestno hišo… počasi slovo Češki in že se vračamo proti Sloveniji, s prihodom v večernih urah.
Rezervirajte zdaj! prevoz z udobnim turističnim avtobusom, nastanitev v dvoposteljni sobi v predvidenem hotelu HOTEL MEDINEK OLD TOWN***, 3 x nočitev z zajtrkom, 1x silvestrska večerja ob druženju, 1x pozno kosilo, zunanji ogledi po programu (Praga, Kutna Hora Brno), vodenje in organizacija potovanja.
cena od 395 €
Odhod:
30.12.
Vstopna mesta: Maribor, Celje, Ljubljana
Cena: pri udeležbi 40 oseb 395 €
pri udeležbi 30 oseb 415 € pri udeležbi 20 oseb 435 €
Najmanjše št. potnikov: 20 Doplačila po želji: enoposteljna soba 120 €, vstopnine 10–25 € na muzej Popust: 10 % do 12 let v sobi z dvema odraslima Obvezno doplačilo: turistična lokalno – mestna pristojbina 9 € Rezervacija sedežev: v 2. vrsti: +10 € na osebo v zadnji vrsti: -10 € na osebo
nazaj
silvestrski utrip
tel: 02/228 25 20