Turistična agencija ICAR tel: 02 228 25 20 email: icar@siol.net
izdelava spletne strani: www.tehnicnapomoc.si @ 2016
Čarobna zima nad Gardskim jezerom in praznična Verona - 2 dni
Program potovanja: 1. dan: SLOVENIJA–ARCO večerja, nočitev Odšli bomo zgodaj in potovanje se bo nadaljevalo proti Italiji ter v smeri Benetk, Verone. Predvidoma v opoldanskih urah prispemo do mesteca Arco. Prijetno središče nad gardskim jezerom in pod visokimi gorami. V zimskem času prav čarobno in zato privlači številne obiskovalce, da v njem začutijo praznični utrip. Stojnice z zanimivo ponudbo, priložnost za osvežitev in druženje. Ko lučke že za svetijo pa se vožnja nadaljuje do kraja nastanitve. Namestitev, večerja, nočitev. 2. dan: VERONA–SLOVENIJA zajtrk Po zajtrku ne bo daleč do vedno privlačne in romantične Verone. Mimo prazničnih stojnic jo bomo mahnili po ulicah starega jedra, oponašali Romea pod Julijinim balkonom in stopili do mogočne arene. Po prazničnih nakupih se bomo zapodili vsak po svoje, nato pa pohiteli proti domu. Predviden prihod v večernih urah.
Rezervirajte zdaj! prevoz z udobnim turističnim avtobusom, nastanitev v dvoposteljnih sobah v hotelu ***, 1 x polpenzion, zunanji ogledi po programu (Arco, Verona), vodenje in organizacijo potovanja.
cena od 165 €
večdnevna adventna potovanja
Odhodi:
2.12., 16.12., 22.12.
Vstopna mesta: Maribor, Celje, Ljubljana in Sežana
Cena: pri udeležbi 40 oseb 165 €
pri udeležbi 30 oseb 185 € pri udeležbi 20 oseb 205 €
Najmanjše št. potnikov: 20 Doplačila po želji: enoposteljna soba 35 €, morebitne vstopnine Popust: 10 % do 12 let v sobi z dvema odraslima Obvezno doplačilo: lokalna turistična pristojbina 4 €, vsaka dodatna sprememba v že narejeni rezervaciji (posebna prehrana, sprememba imena … ) se zaračuna 20 € Rezervacija sedežev: v 2. vrsti: +10 € na osebo v zadnji vrsti: -10 € na osebo
nazaj
tel: 02/228 25 20