Turistična agencija ICAR tel: 02 228 25 20 email: icar@siol.net
izdelava spletne strani: www.tehnicnapomoc.si @ 2016
Češki Krumlov in Linz - 2 dni
Program potovanja: 1. dan: SLOVENIJA – ROŽEMBERG – ČEŠKI KRUMLOV večerja, nočitev Odhod v jutranjih urah. Vožnja z udobnim turističnim avtobusom v smeri Avstrije. Potovanje se nadaljuje mimo Linza do meje s Češko. Po prestopu mejnega prehoda Dolni Dvorište se bomo ustavili pri gradu Rožemberg, ki se bohoti nad Vltavo (glede na odpiralni čas možnost ogleda gradu). Nedaleč stran je že Češki Krumlov, kjer si bomo ogledali mestne znamenitosti: srednjeveški trg, grad Krumlov, grajski stolp Po ogledu bo nekaj prostega časa za osvežitev in samostojen potep po mestecu. V prazničnem času se boste lahko pustili zapeljati vonju po cimetu, sladkih dobrotah, kuhanem vinu in zanimivi ponudbi na prazničnih stojnicah. Ob dogovorjeni uri vožnja do hotela. Nastanitev v hotelu, večerja, nočitev. 2. dan: LINZ – SLOVENIJA zajtrk Po zajtrku se vožnja nadaljuje do mesta ob Donavi Linza. Opišemo ga lahko kot privlačno mesto s pestro zgodovino. Sprehodili se bomo mimo mestnih znamenitosti mestnega jedra, ki ga krasijo bogate meščanske hiše, gradu, Donave, opazovali bomo številna pročelja cerkva Pravo vzdušje v adventnem času daje mestu praznični nemir, ko mesto zasije od luči in okraskov. Veselo vzdušje bomo doživeli na glavnem trgu. Ko se bodo prižgale lučke, se bomo počasi obrnili proti domu, s predvidenim prihodom v večernih urah.
Rezervirajte zdaj! prevoz z udobnim turističnim avtobusom, nastanitev v dvoposteljnih sobah v hotelu ***, 1 x polpenzion, zunanji ogledi po programu (Češki Krumlov, Linz), vodenje in organizacijo potovanja.
cena od 155 €
večdnevna adventna potovanja
Odhodi:
2.12., 16.12., 26.12.
Vstopna mesta: Maribor, Celje, Ljubljana
Cena: pri udeležbi 40 oseb 155 €
pri udeležbi 30 oseb 175 € pri udeležbi 20 oseb 195 €
Najmanjše št. potnikov: 20 Doplačila po želji: enoposteljna soba 70 €, morebitne vstopnine Popust: 10 % do 12 let v sobi z dvema odraslima Obvezno doplačilo: lokalna turistična pristojbina 4 €, vsaka dodatna sprememba v že narejeni rezervaciji (posebna prehrana, sprememba imena … ) se zaračuna 20 € Rezervacija sedežev: v 2. vrsti: +10 € na osebo v zadnji vrsti: -10 € na osebo
nazaj
tel: 02/228 25 20