Turistična agencija ICAR tel: 02 228 25 20 email: icar@siol.net
izdelava spletne strani: www.tehnicnapomoc.si @ 2016
KRAKOV V ADVENTNEM ČASU - 3 dni
Program potovanja: 1. dan: SLOVENIJA – AVSTRIJA – ČEŠKA – POLJSKA/WIELICZKA nočitev Odhod avtobusa v zgodnjih jutranjih urah. Vožnja mimo Šentilja, Graza, Dunaja, Brna ... v smeri Poljske. Na poti sledijo krajši postanki za osvežitev. V zgodnjih popoldanskih urah predviden prihod do Wieliczke »Nebesa iz soli«. Ogledamo si zanimiv solni rudnik. Kot pravi rudarji se bomo spustili pod zemljo in odkrivali zanimiv svet. Ogled traja pribl. 3 ure. Po ogledu sledi vožnja v smeri Krakova, do kraja nastanitve. Namestitev v hotelu. Čas za večerni sprehod. Nočitev. 2. dan: KRAKOV zajtrk, nočitev Po zajtrku se vračamo v središče mesta in že sprehod po poti poljskih kraljevih družin. Ogledali si bomo Matejkov trg, obzidje z utrdbo Barbikon, Vrata časti, Rynekov trg, kjer stoji čudovita pokrita tržnica Sukenice, ki vas bo v prostem času gotovo zvabila med svoje bogato založene stojnice. Trg krasi tudi čudovita Marijina cerkev, ki v svoji notranjosti skriva leseni gotski oltar, največji v srednji Evropi - z zvonika cerkve pa se vsako polno uro oglasi pesem hejnal (trobenta), ki je mestu oznanila tatarsko nevarnost. V popoldanskih urah čas za individualno odkrivanje. Vračamo se do hotela, nočitev. 3. dan: KRAKOV – SLOVENIJA zajtrk Po zajtrku bomo obiskali Kazimierz, zgodovinsko židovsko četrt. Danes je trendovsko in ustvarjalno območje, na katerem se prepletajo neodvisne galerije, zanimive trgovine, prodajalne starinskih oblačil in bari, vse od modernih koktajl barov do očarljivih staromodnih lokalov. Po ogledu prosti čas za individualno pohajkovanje in osvežitev. Vožnja proti domu. Pot bomo nadaljevali skozi Češko in Avstrijo do Slovenije, kamor bomo prispeli v večernih urah.
Rezervirajte zdaj! prevoz z udobnim turističnim avtobusom, nastanitev v dvoposteljnih sobah v hotelu ***, 2 x nočitev z zajtrkom, zunanji ogledi po programu (Krakov), vodenje in organizacijo potovanja.
cena od 215 €
večdnevna adventna potovanja
Odhodi:
24.11., 15.12., 21.12.
Vstopna mesta: Maribor, Celje, Ljubljana
Cena: pri udeležbi 40 oseb 215 €
pri udeležbi 30 oseb 230 € pri udeležbi 20 oseb 245 €
Najmanjše št. potnikov: 20 Doplačila po želji: enoposteljna soba 70 €, vstopnine po programu približno 20 € Popust: 10 % do 12 let v sobi z dvema odraslima Obvezno doplačilo: lokalna turistična pristojbina 4€,ob prijavi vstopnina v rudnik soli 30 € ( minimalna udeležba 25 oseb), vsaka dodatna sprememba v že narejeni rezervaciji (posebna prehrana, sprememba imena … ) se zaračuna 20 € Rezervacija sedežev: v 2. vrsti: +10 € na osebo v zadnji vrsti: -10 € na osebo
nazaj
tel: 02/228 25 20