Turistična agencija ICAR tel: 02 228 25 20 email: icar@siol.net
izdelava spletne strani: www.tehnicnapomoc.si @ 2016
München in Berchtesgaden – zimska pravljica - 2 dni
Program potovanja: 1. dan: SLOVENIJA–MÜNCHEN večerja, nočitev Odhod v zgodnjih jutranjih urah. Z udobnim turističnim avtobusom se bomo odpeljali v Avstrijo in po avtocesti mimo Salzburga proti Münchnu. Po prihodu v bavarsko prestolnico sledi krožni ogled znamenitosti in sprehod do Marijinega trga. Ogledali si bomo mogočni rotovž, stolnico, Mihaelovo cerkev… Nato boste lahko izkoristili čas za osvežitev in individualen potep. V času prazničnega vzdušja obisk tradicionalnega božičnega sejma v mestnem središču pred mestno hišo. V poznih popoldanskih urah nadaljevanje vožnje do kraja nastanitve. Nastanitev v hotelu, večerja (pri večerji vključen kozarec piva), nočitev. 2. dan: BERCHTESGADEN–SLOVENIJA zajtrk Po zajtrku se bo vožnja nadaljevala do središča Berchtesgadna. Ustavimo se ob solnem rudniku in po ogledu (vstopnina doplačilo) se že sprehodimo po urejenem jedru. Popoldanske ure pa bomo preživeli med tradicionalnimi prazničnimi stojnicami, ki ponujajo majhna darilca, ročno izdelane okraske za božična drevesa … Prevzel nas bo vonj po kuhanem vinu, cimetu in sladkih dobrotah. Povratek v smeri Slovenije. Predviden prihod v večernih urah.
Rezervirajte zdaj! prevoz z udobnim turističnim avtobusom, nastanitev v dvoposteljnih sobah v hotelu ***, 1 x polpenzion (pri večerji vključen kozarec piva), zunanji ogledi po programu (München, Berchetsgaden), vodenje in organizacijo potovanja.
cena od 155 €
večdnevna adventna potovanja
Odhodi:
25.11., 9.12., 22.12.
Vstopna mesta: Maribor, Celje, Ljubljana
Cena: pri udeležbi 40 oseb 155 €
pri udeležbi 30 oseb 175 € pri udeležbi 20 oseb 195 €
Najmanjše št. potnikov: 20 Doplačila po želji: enoposteljna soba 70 €, vstopnine Popust: 10 % do 12 let v sobi z dvema odraslima Obvezno doplačilo: lokalna turistična pristojbina 4€, vsaka dodatna sprememba v že narejeni rezervaciji (posebna prehrana, sprememba imena … ) se zaračuna 20 € Rezervacija sedežev: v 2. vrsti: +10 € na osebo v zadnji vrsti: -10 € na osebo
nazaj
tel: 02/228 25 20