Turistična agencija ICAR tel: 02 228 25 20 email: icar@siol.net
izdelava spletne strani: www.tehnicnapomoc.si @ 2016
PRAZNIČEN ČAS V NOVEM SADU - 2 dni
Program potovanja: 1.dan: SLOVENIJA – NOVI SAD večerja, nočitev Odhod v zgodnjih jutranjih urah. Vožnja z udobnim turističnim avtobusom v smeri Hrvaške. Po opravljenih carinskih formalnostih se potovanje nadaljuje mimo Zagreba, preko Slavonije do Novega Sada. V opoldanskih urah prispemo v Novi Sad in že sledi ogled glavnih znamenitosti mesta: Trg svobode, katedrale, Mestne hiše, Zmaj Jovinove ulice, Dunavske ulice z zanimivimi zgradbami iz 19.st., Saborne cerkve in Petrovaradinske trdnjave. Med ogledi prosti čas za osvežitev, individualen sprehod. Po ogledu vožnja do hotela, nastanitev. Večerja v lokalni restavraciji s tipičnimi dobrotami in zabavo ob glasbi. Nočitev. 2.dan: NOVI SAD – SREMSKI KARLOVCI – SLOVENIJA zajtrk Po zajtrku še čas za potep in kavico. Ob dogovorjeni uri nadaljujemo proti Sremskim Karlovcem. Kratek postanek v starem delu mestnega jedra. Sledil bo obisk vinske kleti z degustacijo znanih vin sremskega vinorodnega okoliša. Čas za osvežitev in že nadaljevanje vožnje proti Sloveniji. Na poti krajši postanki za osvežitev. Predviden prihod v večernih urah.
Rezervirajte zdaj! prevoz z udobnim turističnim avtobusom, namestitev v dvoposteljnih sobah v hotelu ***/****, 1 x nočitev z zajtrkom, 1 x večerja v lokalni restavraciji, 1x vinska degustacija, lokalno vodenje, vodenje in organizacijo potovanja.
cena od 165 €
večdnevna adventna potovanja
Odhodi:
25.11., 9.12., 26.12.
Vstopna mesta: Maribor, Celje, Ljubljana, Novo mesto
Cena: pri udeležbi 40 oseb 165 €
pri udeležbi 30 oseb 185 € pri udeležbi 20 oseb 205 €
Najmanjše št. potnikov: 20 Doplačila po želji: enoposteljna soba 35 €, vstopnine po želji Popust: 10 % do 12 let v sobi z dvema odraslima Obvezno doplačilo: lokalna turistična pristojbina 4€, vsaka dodatna sprememba v že narejeni rezervaciji (posebna prehrana, sprememba imena … ) se zaračuna 20 € Rezervacija sedežev: v 2. vrsti: +10 € na osebo v zadnji vrsti: -10 € na osebo
nazaj
tel: 02/228 25 20