Turistična agencija ICAR tel: 02 228 25 20 email: icar@siol.net
izdelava spletne strani: www.tehnicnapomoc.si @ 2016
RIMSKO PRESENEČENJE IN PRAZNIČNO VZDUŠJE - 3 dni
Program potovanja: 1. dan: SLOVENIJA–RIM–VATIKAN večerja, nočitev Ker vse poti vodijo v Rim, bomo navsezgodaj pregovoru sledili tudi mi. Živahne prestolnice se bomo popoldne lotili v papeški državici Vatikan. Ustavili se bomo na Trgu sv. Petra in si ogledali mogočno katedralo, kjer se ob doplačilu lahko vzpnete tudi na kupolo. Po ogledu pa že nadaljujemo s sprehodom do Angelskega gradu in še do Campo dei Fiori, najstarejše ulične tržnice v Rimu. Čas za osvežitev in že vožnja do kraja nastanitve. Namestitev v hotelu, večerja, nočitev. 2. dan: RIM zajtrk, večerja, nočitev Po zajtrku se bomo lotili središča Rima. V prazničnem času nas očara pisana okrasitev. Ogledali si bomo še Konstantinov slavolok, Kolosej, grič Kapitol, Forum Romanum, cerkev sv. Peter v verigah in Beneški trg. Nadaljevali bomo po prijetnih rimskih trgih in si privoščili počitek med stojnicami na trgu Navona. Že obiskali Panteon, za srečo vrgli kovanec v Fontano Trevi ter se po gasilsko slikali na Španskih stopnicah. V večernih urah pa se vračali do hotela. Večerja, nočitev. 3. dan: RIM–SLOVENIJA zajtrk Zajtrku bo sledil ogled katakomb, podzemnega sveta kristjanov. Nadaljevali bomo še do izjemne bazilike Sv. Pavla izven obzidja, ki jo krasijo medaljoni vseh nekdanjih papežev, nato pa nas bo šofer do večera udobno pripeljal domov.
Rezervirajte zdaj! prevoz z udobnim turističnim avtobusom, nastanitev v dvoposteljni sobi v hotelu ***, 2 x polpenzion, zunanji ogledi po programu, vodenje in organizacijo potovanja.
cena od 275 €
večdnevna adventna potovanja
Odhodi:
24.11., 15.12., 26.12.
Vstopna mesta: Maribor, Celje, Ljubljana in Sežana
Cena: pri udeležbi 40 oseb 275 €
pri udeležbi 30 oseb 285 € pri udeležbi 20 oseb 295 €
Najmanjše št. potnikov: 20 Doplačila po želji: enoposteljna soba 25 €, vstopnine Popust: 10 % do 12 let v sobi z dvema odraslima Obvezno doplačilo: lokalna turistična pristojbina 8€, vsaka dodatna sprememba v že narejeni rezervaciji (posebna prehrana, sprememba imena … ) se zaračuna 20 € Rezervacija sedežev: v 2. vrsti: +10 € na osebo v zadnji vrsti: -10 € na osebo
nazaj
tel: 02/228 25 20