Turistična agencija ICAR tel: 02 228 25 20 email: icar@siol.net
izdelava spletne strani: www.tehnicnapomoc.si @ 2016
Sladkanje v Budimpešti in na Dunaju - 2 dni
Program potovanja: 1. dan: SLOVENIJA–BUDIMPEŠTA nočitev Na Madžarsko bomo odrinili zjutraj in ob prihodu bomo Budimpešto raziskali kar sede, s panoramsko vožnjo mimo stadiona Nep, Trga junakov, Štefanove bazilike in Matijeve cerkve, gradu in Ribiške utrdbe ter drugih znamenitosti. Popoldne bomo namenili vrvežu na ulici Vaci (decembra tudi predbožičnim tržnicam na trgu Vörösmarty in pred Štefanovo baziliko), pomalicali pravi golaž ali pa kurtoskalacs votlo mlečno pecivo s posipom po izbiri, pečeno nad odprtim ognjem. Ob mraku si bomo s Citadelle privoščili večerno panoramo prestolnice in se odpeljali v hotel. Namestitev v hotelu, nočitev. 2. dan: DUNAJ–SLOVENIJA zajtrk Po zajtrku bomo nadaljevali do Dunaja, najprej na krožno vožnjo mimo opere, gledališča, parlamenta in drugih znamenitosti ob Ringu, dokler se ne izkrcamo za sprehod po starem mestnem jedru. Stopili bomo do Grabna, Kapucinskih grobnic, kjer počiva Marija Terezija, in do stolnice sv. Štefana tu nam bo dal vodnik 'prosto'. Decembra bomo sledili vonju po cimetu in kuhančku na predbožična sejma pred mestno hišo ali na Trgu Marije Terezije, sicer pa si bomo po želji privoščili dišečo dunajsko kavo z rezino prave 'sacherce', nato pa zadremali med zibanjem domov.
Rezervirajte zdaj! prevoz z udobnim turističnim avtobusom, nastanitev v dvoposteljni sobi v hotelu ***, 1 x nočitev z zajtrkom, zunanji ogledi po programu (Budimpešta, Dunaj), vodenje in organizacijo potovanja.
cena od 147 €
večdnevna adventna potovanja
Odhodi:
25.11., 9.12., 26.12.
Vstopna mesta: Maribor, Celje, Ljubljana
Cena: pri udeležbi 40 oseb 147 €
pri udeležbi 30 oseb 167 € pri udeležbi 20 oseb 187 €
Najmanjše št. potnikov: 20 Doplačila po želji: enoposteljna soba 35 €, vstopnine po program približno 15 € Popust: 10 % do 12 let v sobi z dvema odraslima Obvezno doplačilo: lokalna turistična pristojbina 4€, vsaka dodatna sprememba v že narejeni rezervaciji (posebna prehrana, sprememba imena … ) se zaračuna 20 € Rezervacija sedežev: v 2. vrsti: +10 € na osebo v zadnji vrsti: -10 € na osebo
nazaj
tel: 02/228 25 20