Turistična agencija ICAR tel: 02 228 25 20 email: icar@siol.net
izdelava spletne strani: www.tehnicnapomoc.si @ 2016
Rezervirajte zdaj! prevoz z udobnim turističnim avtobusom, nastanitev v dvoposteljnih sobah v hotelu ***, 1 x nočitev z zajtrkom, 1 x okrepčilo (bavarska klobasa in vrček piva), zunanji ogledi po programu, vodenje in organizacijo izleta.
aktivne počitnice
Najmanjše št. potnikov: 24 Doplačila po želji: enoposteljna soba 30 €, vstopnine Obvezno doplačilo: turistična lokalno-mestna pristojbina 3 € Rezervacija sedežev: v 2. vrsti: +10 € na osebo € v zadnji vrsti: -10 € na osebo
Odhodi:
4.2., 25.3.
Vstopna mesta: Maribor, Celje, Ljubljana
Cena: pri udeležbi 40 oseb 159 €
pri udeležbi 32 oseb 179 € pri udeležbi 24 oseb 199 €
nazaj
BAVARSKA S PIVOM IN KLOBASICAMI - 2 dni
Program potovanja: 1. dan: SLOVENIJA–BAMBERG nočitev V zgodnjih jutranjih urah se bomo odpravili prosti severu. Vožnja z udobnim turističnim avtobusom skozi Avstrijo proti Bavarski bo hitro minila in kmalu nas bo pozdravil zgodovinski dragulj na bregovih reke Regnitz mesto Bamberg. Ponaša se s kar 2400 zaščitenimi srednjeveškimi stavbami in kot takšen predstavlja mesto z največjo in najbolj ohranjeno koncentracijo srednjeveške arhitekture, ne le v Nemčiji, temveč v Evropi. V zgodovini je imel izjemno srečo, saj nikoli ni pogorel, niti ni bil kako drugače uničen. Ker stoji na sedmih gričih, je v preteklosti dobil vzdevek nemški Rim. Po ogledu znamenitosti bomo uživali še v prostem sprehodu in sprostitvi v katerem izmed lokalov. Ker je Bavarska dežela okusnih klobasic in piva, se bomo okrepčali z bavarsko klobaso in vrčkom piva. Ob dogovorjeni uri se bomo odpeljali do kraja nastanitve in se namestili v hotelu. Nočitev. 2. dan: NÜRNBERG–SLOVENIJA zajtrk Jutro nas bo pozdravilo s klasičnim nemškim zajtrkom. Nadaljevali bomo proti prijetnemu mestu Nürnberg, kjer si bomo po prihodu ogledali mestno jedro, ki se deli na Lorenzov in Sebaldov del. Na vrhu pečine stoji grad iz 11. stoletja, kjer so imeli kralji in cesarji svoj sedež dolgih 500 let. Trg pod gradom se ponaša s hišami iz srednjega veka, kjer bo po ogledu dovolj časa, da se bomo lahko še individualno potepali po slikovitih ulicah. Seveda bomo tudi tukaj preizkusili lokalno ponudbo trgovcev in gostincev. Dobro okrepčani in polni novih vtisov se bomo začeli vračati proti domu, kamor je predviden prihod v kasnejših večernih urah.
cena od 159 €
zimska potovanja
tel: 02/228 25 20