Turistična agencija ICAR tel: 02 228 25 20 email: icar@siol.net
izdelava spletne strani: www.tehnicnapomoc.si @ 2016
Rezervirajte zdaj! prevoz z udobnim turističnim avtobusom, nastanitev v dvoposteljnih sobah v hotelu ***, 2 x polpenzion, plovbo z ladjico, vožnjo z vlakom Bernina express, degustacijo lokalnih dobrot, vodenje in organizacijo izleta.
Najmanjše št. potnikov: 24 Doplačila po želji: enoposteljna soba 50 €, vstopnine pribl. 20 € Vstopnine: niso vključene in se plačuje sproti ob ogledih (po želji) Obvezno doplačilo: turistična pristojbina 6 €
Odhodi:
24.3.
Vstopna mesta: Maribor, Celje, Ljubljana
Cena: pri udeležbi 40 oseb 299 €
pri udeležbi 32 oseb 325 € pri udeležbi 24 oseb 351 €
nazaj
BERNINA EXPRESS – mondeno središče St. Moritz, Palladijevo mesto Vicenza - 3 dni
Program potovanja: 1. dan: SLOVEIJA–JEZERO ISEO–TIRANO večerja, nočitev Odhod v jutranjih urah. Vožnja z udobnim turističnim avtobusom mimo Benetk, Padove in Verone do jezera Iseo, katerega čar so trije otočki. Z ladjo se bomo zapeljali do največjega med njimi, Monte Isola. Otok je obogaten s kostanjevimi gozdovi in majhnimi vasicami. Po sprehodu se z doplačilom vkrcamo na ladjico in uživamo v panoramski plovbi okrog otoka.Potovanje se bo nadaljevalo preko prelaza Aprica v dolino Poschiavo do mesteca Tirano. Vožnja do hotela, nastanitev, večerja, nočitev. 2. dan: TIRANO–PRELAZ BERNINA–ST. MORITZ–TIRANO zajtrk, večerja, nočitev Po zajtrku se bomo v Tirani vkrcali na vlak in se po ozkotirni železnici zapeljali pod mogočnimi alpskimi vrhovi do najvišje točke železnice Ospizio Bernina (2253 m) ter se počasi začeli spuščati proti svetovno znanemu smučarskemu središču St. Moritz. Sprehod skozi mondeno alpsko mestece, počitniški kraj najslavnejših. Po osvežitvi in prijetnem sprehodu se bomo z vlakom zapeljali do Tirane. Še sprehod skozi središče prijetnega mesteca. Večerja, nočitev. 3. dan: SOAVE–VICENZA–SLOVENIJA zajtrk Po zajtrku se bomo odpravili na področje Soave, med vinograde in oljčne nasade, kjer bomo na bližnji turistični kmetiji degustirali lokalne dobrote (oljčno olje, sir, salame, vino). Po kratkem postanku še nekaj vožnje in že bomo v Vicenzi. Čudovitemu mestu je dal prav poseben pečat renesančni umetnik Andrea Palladio. Njegova arhitektura predstavlja poseben slog klasičnega in hkrati plemenitega izraza, ki se je korak za korakom uveljavil po celi Evropi. Sledil bo ogled znamenitosti, videli bomo olimpijsko gledališče, renesančne palače, Gosposki trg, baziliko Palladiana, mestno ložo, čudovit srednjeveški zvonik ... Seveda bomo imeli čas za kavico. Še preden se bomo odpravili proti domu, se bomo zaustavili na bližnjem griču, svetišču Monte Berico z neverjetnim pogledom na mesto in njegovo okolico. Vožnja proti Sloveniji s predvidenim prihodom v večernih urah.
cena od 299 €
zimska potovanja
tel: 02/228 25 20