Turistična agencija ICAR tel: 02 228 25 20 email: icar@siol.net
izdelava spletne strani: www.tehnicnapomoc.si @ 2016
Rezervirajte zdaj! Prevoz z udobnim turističnim avtobusom, nastanitev v dvoposteljnih sobah v hotelu ***, 3 x polpenzion, zunanji ogledi po programu, degustacija pršuta, program »Pakovo selo«, vodenje in organizacija potovanja.
Najmanjše št. potnikov: 24 Doplačila po želji: enoposteljna soba 60 €, morebitne vstopnine na izletu pribl. 15 €. Popust: 10 % do 12 let v sobi z dvema odraslima Obvezno doplačilo: turistična lokalno-mestna pristojbina Rezervacija sedežev: v 2. vrsti: +10 € na osebo € v zadnji vrsti: -10 € na osebo
Odhodi:
23.2., 16.3.
Vstopna mesta: Maribor, Celje, Ljubljana, Novo mesto
Cena: pri udeležbi 40 oseb 259 €
pri udeležbi 32 oseb 279 € pri udeležbi 24 oseb 299 €
nazaj
ČRNA GORA IN VONJ PO MIMOZAH - 4 dni
Program potovanja: 1. dan: SLOVENIJA – HRVAŠKA – HERCEG NOVI večerja, nočitev Odhod v zgodnjih jutranjih urah. Vožnja z udobnim turističnim avtobusom proti Hrvaški in naprej v smeri Splita in Dubrovnika do Črne gore. Predvidoma v opoldanskih urah prispemo do mesta Herceg Novi, obsijanega s soncem in obdanega s cvetjem. Ščitijo ga visoke planine, ob njem se razprostira obala bokokotorskega zaliva. Mesto je že od nekdaj privlačilo umetnike in številne druge obiskovalce. Ogledali si bomo: Sahat-kulo, Kanli-kulo, trdnjavo Spanjola, trdnjavo Forte-mare… Čas za osvežitev. Vožnja do kraja nastanitve. Nastanitev v hotelu. Večerja, nočitev. 2. dan: CETINJE – NJEGUŠI – KOTOR zajtrk, večerja,nočitev Po zajtrku vožnja v Cetinje, nekdanje črnogorske prestolnice. Ob doplačilu ogled Palače kralja Nikole in cetinjskega samostana, kjer boste lahko še bolje spoznali bogato zgodovino črnogorskega naroda. Sledi vožnja v rojstno vasico tega velikana, Njeguše, kjer sledi degustacija pršuta. Nato se spustimo po lovčenskih serpentinah do Kotorja. Sprehodimo se po mestu za obzidjem in si ogledamo njegove posebnosti. Po osvežitvi pa se vračamo do hotela. Večerja, nočitev. 3. dan: BUDVA - NEUM zajtrk, večerja,nočitev Po zajtrku še čas za sprehod po mondenem letovišču Budvi. Sprehod v mestu za obzidjem, sprehajanje po promenadi, osvežitev… predvidoma v opoldanskih urah pa nadaljujemo v smeri Neuma. Na poti naredimo postanek v Stonu, kjer se lahko povzpnemo na obzidje in občudujemo solna polja. Še kratka vožnja do hotela. Nastanitev, večerja, nočitev. 4. dan: PAKOVO SELO – SLOVENIJA zajtrk Po zajtrku nas počasi pot vodi proti Zadru. Na poti naredimo postanek v etno vasici, kjer nas domačini pričakajo v folklorni noši in predstavijo kako so živeli nekoč. Ob degustaciji in prigrizku si ogledamo njihove posebnosti. Nato pa že nadaljujemo v smeri proti domu. Predviden prihod v večernih urah.
cena od 259 €
zimska potovanja
tel: 02/228 25 20