Turistična agencija ICAR tel: 02 228 25 20 email: icar@siol.net
izdelava spletne strani: www.tehnicnapomoc.si @ 2016
Rezervirajte zdaj! Prevoz z udobnim turističnim avtobusom, nastanitev v dvoposteljnih sobah v hotelu ***, 1 x polpenzion, vstopnina cvetlični sejem, zunanje oglede po programu, vodenje in organizacijo izleta.
Najmanjše št. potnikov: 24 Doplačila po želji: enoposteljna soba 25 €; morebitne vstopnine Popust: 10 % do 12 let v sobi z dvema odraslima Obvezno doplačilo: turistična lokalno-mestna pristojbina Rezervacija sedežev: v 2. vrsti: +10 € na osebo € v zadnji vrsti: -10 € na osebo
Odhodi:
4.3., 11.3.
Vstopna mesta: Maribor, Celje, Ljubljana
Cena: pri udeležbi 40 oseb 155 €
pri udeležbi 32 oseb 170 € pri udeležbi 24 oseb 185 €
nazaj
CVETLIČNA RAZSTAVA IN VICENZA S KANALI - 2 dni
Program potovanja: 1.dan: SLOVENIJA – PORDENONE – TREVISO večerja, nočitev Odhod v jutranjih urah. Z udobnim turističnim avtobusom se bomo odpeljali mimo Fernetičev v Italijo do kraja PORDENONE, kjer bodo pripravili cvetlični sejem. Sprehodili se bomo po sejmišču in zbirali ideje, kako pričarati spomladanski dan tudi v svojem okolju. Seveda po želji možen tudi nakup čebulic, sadik, cvetličnih aranžmajev... Ob dogovorjeni uri bomo nadaljevali pot do TREVISA. Ljudje, ki jih vabijo zapeljive Benetke, imajo bolj malo časa za Treviso. Staro središče pa je mikavna mešanica kanalov, s freskami poslikanih pročelij, senčnatih stebrišč in srednjeveških fragmentov. Potepali se bomo po mestnem središču in si ogledali znamenitosti: DOMINIKANSKO CERKEV SAN NICOLO IN DUOMO, ki se ponašata z izjemnimi slikarskimi deli, med katerimi srečamo tudi imena, kot sta: Tizian in Bordone. Prijeten bo sprehod po ulicah, kjer bomo občudovali stare palače. Še nekaj prostega časa bomo imeli na voljo in pozno popoldne se bomo poslovili. Vožnja v smeri Vicenze, do kraja nastanitve. Namestitev v hotelu, večerja, nočitev. 2.dan: VICENZA – SLOVENIJA zajtrk Po zajtrku vožnja do Vicenze. Po prihodu si ogledamo zanimivo mesto, ki prekipeva pod plaščem Palladijevih mojstrovin. Sprehod po ulicah mimo glavnih znamenitosti, le-te pa dajejo občutek kot da se sprehajamo med beneškimi kanali. Še čas za osvežitev. V popoldanskih urah pa se vožnja nadaljuje v smeri proti domu. Predviden prihod v večernih urah.
cena od 155 €
zimska potovanja
tel: 02/228 25 20