Turistična agencija ICAR tel: 02 228 25 20 email: icar@siol.net
izdelava spletne strani: www.tehnicnapomoc.si @ 2016
Rezervirajte zdaj! Prevoz z udobnim turističnim avtobusom, nastanitev v dvoposteljnih sobah v hotelu ***, 1 x polpenzion, zunanji ogledi po programu, vodenje in organizacija potovanja.
Najmanjše št. potnikov: 24 Doplačila po želji: enoposteljna soba 25 €, vstopnine po želji Popust: 10 % do 12 let v sobi z dvema odraslima Obvezno doplačilo: turistična lokalno-mestna pristojbina
Odhodi:
21.1., 18.2.
Vstopna mesta: Maribor, Celje, Ljubljana
Cena: pri udeležbi 40 oseb 135 €
pri udeležbi 32 oseb 155 € pri udeležbi 24 oseb 175 €
nazaj
OPATIJA in RIJEKA ter pustni karneval -2 dni
Program potovanja: 1.dan: SLOVENIJA – OPATIJA večerja, nočitev Odhod v jutranjih urah. Vožnja z udobnim turističnim avtobusom mimo Postojne, čez mejni prehod ter proti obali Jadranskega morja. Ustavimo se v Opatiji, ki slovi kot mondeno letovišče v Kvarnerskem zalivu. Pretila mu je nevarnost, da bodo luči v mestu ugasnile, saj v posebno ozračje nekdanjega avstro-ogrskega veličastja, skoraj ni več privabljala mladih gostov. Zaradi dobre hotelske infrastrukture, ugodnega podnebja, pestrega nočnega življenja, pa je očarljivost Opatije znova zaživela. Sprehodimo se po promenadi, čas za osvežitev. Popoldanske ure pa bomo že preživeli ob enem večjih karnevalov. Čez ulice se bo vila pisana parada pustnih mask in povsod bo slišati veselje, smeh in glasbo. Sledi nastanitev v hotelu, večerja, nočitev. 2.dan: RIJEKA - SLOVENIJA zajtrk Po zajtrku še čas za kavico in že nadaljujemo do Rijeke. Videli bomo staro mestno jedro, stolp, katedralo in se na nato ustavili na mestnih ulicah kjer bo živahno karnevalsko vzdušje. Uživali bomo ob pogledu na tradicionalno karnevalsko povorko, kjer se predstavljajo številne pustne maske. V popoldanskih urah se ponovno zberemo in vračamo se proti domu, s predvidenim prihodom v večernih urah.
cena od 135 €
zimska potovanja
tel: 02/228 25 20